Presentació

A Bufet Carreras tenim una dilatada experiéncia acumulada de tres generacions dedicades al Dret Processal, tant a l’estudi de la matèria com a la seva pràctica als Tribunals.

Procedim d’una consolidada tradició de juristes fervorosament dedicats a l’exercici de la professió, de tal manera que tenim un molt depurat sistema de treball, que ens permet tractar, amb alta qualitat de feina i resultats, tant els grans expedients, que requereixen molt més temps i estudi, com les carteres múltiples de centenars o milers de procediments, sigui en Banca, Assegurances o similars.

El més destacable de la nostra feina es troba en la ferma recerca de l’excel·lència i la dedicació incansable, en l’estudi i en la constant ampliació de coneixements jurídics per a la consecució dels objectius de cada expedient.

Actualment disposem de sòlids mitjans per a prestar serveis d’assessoria i representació, tant en resolució de conflictes com en matèria mercantil i civil, proporcionant un adequat seguiment i assistència per a tota mena de negocis, especialment al sector bancari i de les inversions.

Des del Principat d’Andorra, estenem els nostres serveis al llarg de tot el territori Andorrà i Espanyol, disposant d’oficines operatives per prestar els serveis i l’assistència, assolir la direcció lletrada de procediments judicials o atendre consultes allà on sigui necessari.

Estem en costant expansió. Actualment, a Madrid, Andalusia, València, Extremadura, Galícia, Pamplona, Aragó i Catalunya, amb empreses i particulars a qui representem davant els Tribunals. També assistim els nostres clients en les seves inversions, tant estrangers al Principat d’Andorra, com andorrans a qualsevol punt del territori Espanyol.

Si necessita més informació serà un plaer atendre la seva consulta.